Kung Fu panda 4 – Recension

Titel: Kung fu panda 4

Premiär: 22 mars 2024

Regissör: Mike Mitchell, Stephanie Stine

Kategorier: Animerat, Action och Äventyr

Skådespelare/röster: Jack Black, Ke Huy Quan, Bryan Cranston, Awkwafina , Jackie Chan, Viola Davis, Ian McShane, James Hong

Speltid: 1 timme och 34 minuter

Handling:

Efter att Po eller drakkrigaren som han kalas blivit utvald att bli den andliga ledaren i Fredens dal blir han tvungen att försöka utse en efterträdare som blir det nya drakkrigaren. Däremot så vet Po inte alls mycket om andligt ledarskap och har egentligen ingen lust att dra sig tillbaka. Hur ska detta gå?

Recension:

En väldigt bra animerad film som är den fjärde filmen i Kung fu Panda filmerna. Underhållande, rolig och en väldigt bra barnfilm. Jag såg filmen med svenska röster och den överträffade mina förväntningar.

De första två filmerna fick varsin oscar nominering och jag tror denna film har en bra chans till att bli nominerad för bästa animerade film.

Jag ger filmen 4/5

15 svar på ”Kung Fu panda 4 – Recension

  1. Jag har sett de två första filmerna tror jag, vet att jag har sett första iaf och tyckte om den. Att det nu har blivit 4 filmer visste jag inte. 🙂

  2. Så kul att gå på bio. Jag har inte sett någon av Kung fu panda-filmerna. Har inte ens tänkt på att dom finns, men det beror nog på att jag inte brukar titta på animerad film. Men jag minns att jag tyckte om såna filmer när jag var barn, så jag kanske skulle ta och titta på en av de här filmerna 🙂

  3. Jag gillar Kung Fu Panda men har inte sett de senaste filmerna. När jag var på Gotland såg jag att den filmen går på bio. Blev sugen men det passade inte med tiderna. Kul att läsa din recension.

  4. Pingback: Veckans bästa v.14 – Corkystyle.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *