Veckans bästa v.14

Min mest gillade bild/video på instagram denna vecka:

Mitt mest lästa inlägg denna vecka:

Veckans mående:

Veckan började inte så bra då jag på måndagen skulle gå ner till coop för att handla. Han nerför backen men sedan stöp jag i backen. Skrapade upp vänster handflata och höger knä. Som tur var det en tjej med barnvagn som såg mig snubbla. Det som var bäst i veckan var onsdagens ridlektion och jag fick rida lisen igen.

Bio besök:  0st

Antal steg: Har slutat räkna steg.

Veckans låt/video:

4 reaktioner till “Veckans bästa v.14”

  1. Ja sluta räkna steg utan gå som du är van vid och utöka det istället. Jag hade också stegräknare ett tag men jag vart stressad av den. Hoppas att din hand är ok nu

  2. Vad fin Lisen är.
    Vad bra att det var en tjej som hjälpte dig när du ramla. Hoppas att det har läkt i handflatan.

    Ha en trevlig dag! 🌷

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *