En dag med ångest

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bättre än min.

Jag har haft extrem ångest och varit tvungen att ta vid behovs medicin två gånger idag. Så har bestämt att jag ska vara hemma imorgon då jag inte kunnat vila eller slappna av på samma sätt som när jag inte har ångest. Så har ätit middag uppe hos mig men fick ingen mat för att det blev missförstånd och de trodde jag inte skulle äta alls. Däremot har den personalen bett om ursäkt och jag känner att äntligen så bortförklarar det inte det utan tar på sig när de har gjort fel.

Ikväll har jag kollat på Frost II på disneyplus.

Handling:

Varför föddes Elsa med magiska krafter? Svaret hotar hennes kungarike. Tillsammans med Anna, Kristoffer, Olof och Sven ger hon sig ut på en farlig men häpnadsväckande resa.

I Frost var Elsa rädd för att hennes krafter var för mycket för världen. I Frost 2 får hon hoppas att de är tillräckliga.

En otroligt bra uppföljare på första frost filmen. Denna kom 2019 och jag såg den två gånger på bio. Jag har förresten Renen Sven som ett litet gosedjur som står i mitt vardagsrumsfönster. Favoritlåt från denna film är helt klart Lost in the woods. Lägger in låten nedanför.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Som sagt ska jag vara hemma imorgon och då ska jag bara ta det lugnt så jag kan gå till radion på tisdag!

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #ångest #ångestenikroppen #jagvågartala #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 svar på ”En dag med ångest

  1. Vad jobbigt att du har känt sån ångest idag, Frost 2 tycker jag är mycket bättre och inte lika sorglig som Frost 1. Låtarna i frost 2 är också väldigt bra 😊

  2. Vad jobbigt att du fått en sån ångestattack. Hjälper det att titta på film, som lindring? (Det är kanske en dum fråga.) Jag tycker att första Frost är fantastisk men har konstigt nog inte sett den andra filmen. Det borde jag göra. Jag lyssnar dock en hel del på Frost 2-musiken, som jag tycker är kanoners. Jag skickar över en kram till dig och hoppas att symtomen lugnat sig till i morgon. <3

  3. Fy att du haft ångest, det är vidrigt på så många plan. Går själv igenom en otroligt jobbig ångest period just nu så förstår att det inte är kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *