En fin fredag och Fast and the furious 8

Hallå där!

Hoppas er fredag varit bra. Här har man varit ledig som jag alltid är på fredagar. Började dagen med att kolla på säsong två av Grimm. Efter jag hade ätit lunch så åkte jag in till Uppsala. Där gick jag till Espresso house och köpte en frapino coffe caramell och hade tur som var en kupong i deras app som gav mig 50% på priset. Jag betalde 35kr men skulle jag inte haft kupongen skulle jag fått ge 70kr. Så de har höjt priset ännu mer sen sist jag var där då jag betalde typ 62kr då. Efter jag blev klar så gick jag till centralstationen för att ta bussen till Gottsunda. Där gick jag in på Normal och köpte mig en ny elektrisk tandborste.

Idag åt vi pulled pork i bröd och med sås. Det var jag som hade önskat det och det var så gott.

Ikväll har jag kollat på Fast & furious 8 på viaplay.

Handling:

Dom är på Cuba på semester när han hjälper en tjej med hennes bil. Hon kallas Cipher och är en terrorist. Hon får Dom att byta sida från hans gamla gäng till hennes då Cipher tagit hans ex och hans barn gisslan. Plus att Cipher och Dom lyckats sno en stor bomb. Så det gamla gänget måste hitta Cipher och Dom för att förhindra att Cipher försvinner med bomben. Ska de lyckas?

Recension:

Denna film kallas också Fate of the furious. Filmen kom 2017 och jag såg den redan när den kom på bio. Filmen var nominerad till bästa actin/adventures film. Denna film tar dig runt till Cuba, Usa och sedan en sväng till Ryssland. Denna är den bästa fast & furious som kommit ut då den slår både nian och första delen i film tio med hästlängder enligt mig. Så vill du se på en film med mycket action och bilar så är denna ett väldigt bra tips.

Har även tvättat en maskin med tvätt på basen då det är fredagar jag brukar tvätta. Så nu behöver man inte tvätta på en vecka.

2 reaktioner till “En fin fredag och Fast and the furious 8”

  1. Ja kaffet där har blivit dyrt. Har i perioder premunation och kan dricka hur mycket jag vill. Har en mellan så det blir en del cappuccino för mig då

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *