En eftermiddag med ångest och filmen Pixels

yellow and green led light
Photo by cottonbro studio on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas er lördag varit bra. Här har man kollat på The 100 säsong sju och har bara ungefär tre avsnitt kvar av säsongen nu. Gick ner till coop för att bland annat panta burkar och köpa snacks till helgen. Köpte även en monster energydryck som jag drack medan jag väntade på bussen. Vid halv två så gick jag ner till Basen. Då vi skulle ha grillfest. Väl på basen hade de börjat grilla. Så där åt jag en grillad korv med bröd innan jag gick upp till mig. Från början hade jag sagt att jag inte ville vara med på grillfesten för jag trodde det skulle vara mer folk men jag kände att en stund kan jag gå ner. Min kontaktperson av personalen sa efteråt att han var stolt över mig. Har på eftermiddagen haft ångest så mycket att jag tagit vid behovs medicin.

Ikväll har jag kollat på Pixels på viaplay.

Handling:

Jorden blir anfallen av aliens som gjort utmaningar i vad som ser ut som gamla arkadspel som tex pacman och donkey kong. Adam Sandler spelar en av huvudrollerna som jobbar som tv installatör men blir kontaktad av USA:s president då han som barn var en väldigt bra spelare. Peter Dinklage spelar också en av de större rollerna. De måste försöka samarbeta om de vill att jorden ska finnas kvar. Kommer de lyckas?

Recension:

En komedi som kom 2015 och jag minns att jag såg denna redan när den kom på bio. Det är inte en jätte bra film men något man kan kolla på om man vill slippa tänka och behöver något lättsamt om man tex har ångest.

Imorgon är det söndag. Det är veckans sista dag. Däremot så är det inte sista dagen som ledig då jag inte börjar förrän onsdag nästa vecka. Jag har inget planerat imorgon.

8 reaktioner till “En eftermiddag med ångest och filmen Pixels”

  1. Det är alltid bra att utmana sig lite, även om det kan vara jobbigt. Bra gjort! Grillat är alltid gott :-)Om vädret tillåter så ska vi bjuda in vänner och grilla då min man fyller år.

  2. Starkt att du gick ner till basen fast du inte mådde bra. Jobbigt att du hade ångest där på eftermiddagen. Bra att det finns medicin man kan ta då för att lindra. Tycker också att du ska vara stolt över dig själv att du gick ner.

  3. Det var ju bra att du kunde gå ialf en lite stund. Man kan öka sakta o inte för fort. Hellre det än att få massa krav på sej kring det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *