En lugn dag och The conjuring

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bra. Här har man kollat på säsong sju av The 100. Så nu har jag sett klart hela säsong sju som är den sista säsongen av denna serie. Det var ett bra slut. Däremot tycker jag att de första tre säsongerna var bättre än de säsongerna efter. Imorgon har jag tänkt börja läsa den sista boken i serien The 100 som jag fick tag på billigt.

Har idag också gått en lite längre promenad nere vid vattnet. Det var rätt skönt men lite svårt att klä sig då det blåste medan det var inte så varmt heller. Har i alla fall gått över 5000 steg idag så jag känner mig nöjd.

Ikväll har jag kollat på The conjuring på viaplay.

Handling:

Ed och Loreen Warren kontaktas av en mor som har flyttat till ett hus med hennes man och barn. De upplever att det är något i huset som gör att de inte kan slappna av. Ed och Lorraine kommer till huset och snart inser att det är frågan om någon sorts demonisk aktivitet så de inser att huset behöver en rensning alltså en exorcism. Däremot måste de samla bevis innan kyrkan kan göra något. Kommer de lyckas hjälpa familjen?

Recension:

Denna film kom 2013 och anses vara en av de bästa skräckfilmerna någonsin. Filmen är gjord av James Wan som också gjort Saw och Insidous. Det är Patrick Wilson som spelar Ed Warren och Vera Farmiga som spelar Lorraine Warren. Idag finns det tre conjuring filmer men det ska komma en fjärde film nästa år.

Oj höll på att glömma och säga det att jag har bokat biobiljett till filmen The boogeyman som jag ska se på tisdag. Filmen börjar halv sju så är inte hemma förrän tidigast halv nio. Så då kommer jag nog somna snabbt.

Imorgon har jag inget speciellt planerat men måste till affären och köpa saft då min är nästan helt slut. Annars är jag ledig så vi får se vad som händer.

8 reaktioner till “En lugn dag och The conjuring”

  1. Skönt med en ordentlig promenad, det gör gott för både kropp och själ, och grönskan som är nu gör i alla fall mig glad – tycker absolut du skall vara nöjd. Själv har jag roat mig med att rensa ogräs, redigera bilder och slå in presenter – helt okej sysselsättning ändå. Ja via play har en del bra filmer och serier

  2. Du är helt inneburit den serien nu 😊. Skönt att gå en promenad & längs med vattnet åxå. Jag älskar att vara vid vattnet 🥰.
    Trevligt att gå på bio 😊.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *