En varm måndag och Evil dead rise

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra måndag. Idag har jag kollat på miniserien Chernobyl. Har hunnit se två avsnitt så har tre stycken kvar då serien har fem avsnitt.

Idag har jag åkt till Hemköp för att köpa saft men den här gången hade de inte kvar några av den gamla smaken på zeroh ananas så jag fick köpa två flaskor med hallonsmak. Kommer i veckan få fyra flaskor av den gamla ananas smaken som morsan har köpt åt mig och som en vän ska ta med sig.

Efter det jag kom hem från Hemköp har jag varit ut på en promenad i skogen. Det var härligt men det var varmt. Det var då jag tog bilden ovanför. Däremot hade jag svarta jeans när jag var till Hemköp men insåg mitt misstag och bytte till mina rosa träningsbyxor innan jag gav mig ut på en promenad i skogen. Så har gått över 5000 steg idag.

Ikväll har jag kollat på Evil dead rise.

Handling:

En mamma som bor i en lägenhet med hennes tre barn. Efter en jordbävning hittar hennes son ett rum och hittar en rätt unik bok och även några gamla lp-skivor. Boken ser ut att ha tänder och de inser snart att man behöver blod för att öppna den. Sonen börjar kolla i den och lyssna på lp-skivorna och snart inser han att han inte skulle ha öppnat boken och lyssnat på lp-skivorna.

Recension:

Denna film har nu släppts på tex sfanytime men som biofilm hemma. Detta är en av de bästa skräckfilmer jag sett på länge. Jag såg den två gånger på bio. Jag gav den 5/5 och denna film har tjänat 10 gånger mer än originalfilmen som kom 1981. De gjorde också av med 6500 liter blod när de spelade in filmen. Självklart så är det inte ”riktigt” blod.

De två uppgifterna har jag hittat här: Moviezine

Imorgon är det tisdag och då är jag ledig eftersom det är sveriges nationaldag. Jag ska inte fira det på något sätt men jag ska som sagt på bio då jag ska kolla på The boogeyman. Lägger in trailer till den nedanför. Som sagt så börjar bion inte förrän halv sju så kommer inte skriva recension imorgon.

6 reaktioner till “En varm måndag och Evil dead rise”

  1. Fin bild du tog i skogen på din promenad.
    Va bra att du kunde ta någon annan saft då så länge & att din vän & mamma kommer med den saften du vill ha.
    Trevligt att gå på bio 🙂.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *