En för varm midsommarafton

Hallå där!

Hoppas er midsommarafton varit bra. Här har det varit upp till 26-27 grader så det har bitvis varit för varmt. Så är rätt trött i huvudet och det blir ett kort inlägg. Min middag bestod av vaniljyoughurt och müsli.

Det var mitt eget val då det tog emot att käka varm mat i denna värme. Hoppas kunna sova inatt trots att det är varmt.

6 reaktioner till “En för varm midsommarafton”

  1. Oj var det så varmt hos er? Och jag som klagar under graderna. Ja man har lite svårt att äta nu när det är så varmt. Det håller jag med. 🥰

  2. Jag hade en bra midsommarafton. Inte kul att ha det så jobbigt med värmen. Även om jag gillar värme. Så över 26 grader tycker blir lite jobbigt. Kroppen blir klippig & dåligt luft när man ska sova.
    Hoppas att du mår bättre snart. Att äta kall & lätt mat är gott att äta när det är varmt. Som burk skinka med mos, sill & potatis, pasta sallad. Några exempel 🙂.

    Ha en bra söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *