En varm dag och Insidious

Hallå där!

Hoppas er lördag varit bra. Här är det fortfarande varmt. Idag har jag kollat på Frige säsong ett och har bara några avsnitt av säsong ett kvar. Annars har jag varit till hemköp och handlat. Däremot så fanns inte allt jag ville handla på hemköp så när jag kom hem så gick jag ner till Coop. Så har lyckats få ihop 5000 steg.

Ikväll har jag kollat på Insidious på sfanytime.

Handling:

Darlton är ett barn. Plötsligt en morgon så vaknar han inte upp. På sjukhuset så säger läkarna att han är i koma. Däremot kan det inte hitta orsaken. Mamman till Darlton upplever det att det är någonting fel med deras hus. Det ska visa sig vara något de inte hade kunnat drömma om i sina värsta mardrömmar. Frågan är vad som är fel med Darlton?

Recension:

Denna film kom ut 2010. Det är James Wan som regisserar den. Filmen har vunnit flera priser för Best horror movie. Detta är en lågbudget film som har en uppskattad budget till 1.500 000 dollar. Visste ni att inspelningen av filmen bara tog tre veckor. En skräckfilm som du måste se om du gillar James Wan andra filmer tex Saw och inte sett denna.

Det finns fyra filmer insdious filmer. Den femte och sista Insidious filmen heter Insidious: The red door har premiär den 7 juli på bio här i sverige. Lägger in trailern till filmen nedanför.

10 reaktioner till “En varm dag och Insidious”

  1. Fortfarande varmt här med – skönt tycker jag och här skall det stanna tror jag. Såg flera som haft regn på midsommar men vi hade strålande sol. Jag har fixat en del hemma och städat bilen – nödvändigt ont – och sen kikar på en serie här med – fast det blir mest kriminalare här

  2. Den filmen har jag planer att se på. När jag har läst om den så verkar den vara väldigt bra. Får se när jag får ro att sätta mig ner och bara titta på film igen. Har tappat det på senaste tiden.

  3. Min lördag va bra. Härligt med riktig sommar. Va bra av dig att gå till 2 affärer i värmen. Bra motion 👍.

    Ha en bra start på veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *