En härlig promenad, dagens wordpressfråga och Allegiant

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bra. Här har man haft väldigt fint väder. Idag har jag kollat på the handmaids tale säsong ett. Eftersom det var så fint väder så bestämde jag mig att gå till Gottsunda för att handla. Det är ca 3km ungefär härifrån tog inte tid på hur länge det tog. Sagt och gjort så var det en bra promenad. Jag handlade det jag skulle, köpte mig en witamin well awake då jag törstig efter promenaden. Fick verkligen vara hård på mig själv då de hade bra pris på energidryck men jag köpte ingen utan det blev en witamin well istället.

Var ser du dig själv om 10 år?

Svår fråga. Däremot så är jag rätt säker på att jag bor kvar på boendet. Kommer också jobba på radion och fortsätta utveckla mina program. Annars så vet jag inte så mycket vad som kan hända på 10 år.

Ikväll har jag kollat på Allegiant på viaplay.

Handling:

Eftersom att Jeanine är död så bestämmer sig Tris och Four att ta reda på vad som finns utanför muren. De har fått höra att allt därute är förstört och att man inte kan leva där. Frågan är om den är sanningen. Och vad kommer Tris få veta om hennes mamma?

Recensionen:

Detta är den avslutande filmen i Divergent series. Denna film är baserad på boken Allegiant av Veronica Roth. Denna film såg jag redan när den kom på bio 2016. Jag tycker det är en väldigt bra avslutande film på denna trilogi. Däremot så saknar jag en fortsättning på vad som händer efter denna film tar slut. Någon som håller med?

Imorgon är det måndag och ny vecka. Då ska jag till radion som vanligt. Annars har jag inget planerat denna vecka. Hoppas vädret fortsätter vara såhär. Kommer fortsätta med mina promenader och denna vecka kom jag upp i över 37000 steg.

6 reaktioner till “En härlig promenad, dagens wordpressfråga och Allegiant”

  1. Här har det också varit jättefint väder idag. Jag har inte sett handmaids tale, men är väldigt nyfiken på den serien. Det verkar vara många som tycker att den är bra. Det här var man ser sig själv om tio år är verkligen en svår fråga. Det jag har lärt mig av livet hittills är att det är väldigt oförutsägbart.
    Jag har inte sett Allegiant och Divergent serien.

  2. Bra att du gick den promenaden. Man blir törstig av att gå. Så det är bra att ha med sig något att dricka. Bara ett tips 🙂.
    Kommer å va fint väder i några dagar den här veckan. Härligt ☀️🌷☘️😊

    Ha en bra tisdag!

  3. Det var fantastiskt vackert väder igår och vad bra att du kom iväg på promenaden. Tre kilometer är ju ändå en bit att gå. Visst är det svårt att föreställa sig var man är om tio år. Egentligen så vet vi ju inte utan kan bara drömma och filosofera kring det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *