En väldigt bra hopplektion

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra onsdag. Här har man varit på radion. Där har jag haft indiemöte med en av handledarna. Annars har jag fortsatt med manus för nästa program.

Vi halv tre så blev jag hämtad på radion för att åka ut till stallet. Jag hade förberett mig och tagit med en flaska saft som jag hade att dricka på väg ut till stallet men även efter.

Idag så var det hoppning på schemat. Jag hade som vanligt Lisen. Det var väldigt varmt men det gick helt okej att rida. Hoppningen gick väldigt bra och enligt mig kunde det inte gått bättre. Sista gången jag skulle hoppa de två små hindren så blev det till och med att Lisen landade i gallopp efter första så hoppas det andra i galopp. Det ska ju sägas att denna ridlärare har inte sett mig galoppera så hon blev förbluffad. Jag lägger in en video från ridlektionen då jag hoppas nedanför.

@corkystyle

Idag var det hoppning på schemat på ridlektionen och jag hade Lisen som vanligt och jag kan inte vara annat än nöjd #ridlektion #hoppning #ridning #ponny #sto

♬ The Best – Tina Turner

11 reaktioner till “En väldigt bra hopplektion”

  1. Oh vad roligt att det gick så fint med ridningen och att det vart galopp t.o.m. Jag kan tyvärr inte se filmen, men tror det är min uppkoppling det är som felar, för allt är segt jag är in på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *