En varm dag

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra tisdag. Här har vi haft det varmt hela dagen. Jag åkte som vanligt till radion då jag börjar vid tio. Jag har skrivit manus till mitt nästa program. Sen har jag också klippt i programmet tillsammans med en handledare som jag spelade in förra onsdagen. Har haft ordentligt ont i magen på eftermiddagen men vet att det beror på att jag måste skära ner på mängden energidryck jag dricker. När jag slutade så gick jag ner till centralstationen där jag köpte en vitamin well att dricka och tog bussen till Gottsunda. På Gottsunda var jag in på Normal och sedan in på willys.

Här hemma har jag ätit middag. Dushcat och kollar just nu på Jurassic park på tv:n. Är rätt så trött i huvudet av värmen. Så det får bli ett lite kortare inlägg idag.

8 reaktioner till “En varm dag”

  1. Det var riktigt varmt och skönt igår. Får hoppas att det blir sånt väder hela sommaren.
    Är gott med energidryck, kan dricka det ibland.

  2. Vi har en månad då vi inte dricker dricka alls. Vatten är OK, men ingen sötdricka. Inte ens zero. Det har blivit för mycket av den varan ett tag nu.

  3. Skönt att redigera ditt program. Bra att du vet att det är energi drycken som magen reagerar på. Viktigt att ändå dricka när det är varmt. Jag dricker typ aldrig söt dricka. Kan bli någon cider eller vin. Men räknar det inte som sötdricka.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  4. Försök att ersätta energydrycken med vatten eller smaksatt vatten så du på sikt kanske kan slopa den helt? Tänker eftersom du får ont i magen av den, det är ju ett tecken på att den inte är så lämplig för dig egentligen

    Ja det har varit varma härliga dagar verkligen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *