Veckans bästa v.19

Min mest gillade bild/video på instagram denna vecka:

Mitt mest lästa inlägg denna vecka:

Veckans mående:

Har varit en rolig vecka om man inte tar med händelsen med min laddarsladd i fredagskväll. På onsdag så spelade jag in ett program på radion. På samma eftermiddag red jag ridlektion på Lisen där det var markarbete med bommar och jag fick beröm för mina vägar. På fredag kom mamma och C ner hit då vi hade anhörigsfika på boendet där jag bor.

Bio besök:  0st

Antal steg: Har slutat räkna steg.

Veckans låt/video:

10 reaktioner till “Veckans bästa v.19”

  1. Det där med laddaren var inte allt för kul, men för övrigt känns det som om veckan varit helt ok. Hoppas kommande vecka blir lika bra.

  2. Låter som du hade en bra vecka förra veckan. Rida på Lisen. Trevligt att mamma kom till dig i fredags.

    Ha en trevlig dag! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *