Ännu en varm dag

Godkväll!

Hoppas ni har sovit bra. Här har man varit på radion. Där har jag fortsatt med mitt nya manus. Det går framåt och börjar likna något som jag hoppas blir ett bra manus. Valde idag att sluta ett på radion då jag var trött efter ridningen igår. Plus att jag måste ha lyckats sträcka mig bak i nacken. Kan gjort det när jag red då vi hade hoppning på schemat. När jag slutade på radion vid ett så gick jag från radion till cubus i centrala Uppsala. Där hämtade jag ut underkläder som jag köpt igår. I vanliga fall skulle jag fått betala nästan fyra hundra kronor men jag fick ner priset till 272kr.

Efter det så gick jag ner till centralstationen och tog bussen hem. Här hemma har jag kollat på serier. Sen var jag ner på basen och åt middag. Det var vita bönor i tomatsås och stekt bacon. Efter det har jag duschat och tvättat håret.

Ikväll har jag kollat på filmen Saw på sfanytime.

Handling:

När du långsamt återfår medvetandet befinner du dig på en halvdunkel, råkall och stinkande källartoalett. Du är fastkedjad vid ett tjockt rör. På andra sidan av rummet ser du en annan person, fastkedjad på samma sätt. Nu upptäcker du liket som ligger mitt i rummet. Hur hamnade du här och hur kommer du härifrån?

Recension:

En brutal skräckfilm där någon låter sina offer försöka rädda sig själva. Det slutar dock oftast att de torterar sig själv till döds. Denna film är från 2004 vilket gör att det i år är 20 år sedan denna kom ut. Filmen är regisserad av James Wan och Saw var hans första film som han regisserat. James Wan har vunnit flera stycken priser för denna film.

Jag ger filmen 3/5

4 reaktioner till “Ännu en varm dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *