Fem en fredag v.16: Antingen eller

Jag och Lisen

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vill du hellre laga mat eller ta hand om disken?
  2. Går du hellre på en aktivitet utomhus eller inomhus?
  3. Handlar du hellre online eller i affär?
  4. Titta på soluppgång eller solnedgång?
  5. Väljer du upplevelser under en semester eller göra ingenting?
  1. Vill du hellre laga mat eller ta hand om disken?

Jag lagar helt klart hellre maten i så fall.

2. Går du hellre på en aktivitet utomhus eller inomhus?

Helt klart utomhus då jag har börjat rida igen.

3. Handlar du hellre online eller i affär?

Beror på vad jag ska handla men oftast så är det online då man ofta får bättre pris online.

4. Titta på soluppgång eller solnedgång?

Solnedgång helt klart

5. Väljer du upplevelser under en semester eller göra ingenting?

Jag är den som vill göra något under semestern men samtidigt inte vill ha hela semestern full med saker jag ska göra då jag vill kunna vila under semestern också.

11 reaktioner till “Fem en fredag v.16: Antingen eller”

  1. Vilken fin häst du sitter på! Jag fick första nära kontakten med hästar för tiotalet år sedan då jag fick en ny granne som hade 17 ridhästar! Hon hade ett företag där hon erbjöd ridturer i naturen på landet där jag bodde. Hästarna var i alla storlekar. Då hjälpte jag till med matning, byta hage osv. och jag blev helt kär i hästarna. Men rida gjorde jag inte…Kul hobby eller hur? Ha en fin helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *