Fem en fredag v.19: känna känslor

Jag och Lisen

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad får dig att känna dig ung?
  2. Vad får dig att känna dig äldre?
  3. Vad får dig att känna dig optimistisk?
  4. Vad får dig ur ett dåligt humör?
  5. Vad får dig att känna dig levande?
  1. Vad får dig att känna dig ung?

Hm svår fråga. Men det är nog att saker som man gjorde när man var ung. Som att rida ridlektion som jag älskar.

2. Vad får dig att känna dig äldre?

Det är nog när man gör saker och känner att kroppen inte är lika smidig eller orkar lika mycket som när man var yngre.

3. Vad får dig att känna dig optimistisk ?

Hm svår fråga och har nog inte något riktigt bra svar på den.

4. Vad får dig ur ett dåligt humör?

Det är nog att se på en bra film eller att umgås med vänner.

5. Vad får dig att känna dig levande?

Det är nog när jag tänker på vänner som inte lever längre, det får mig att vara tacksam att jag lever och att jag fick den hjälpen jag behövde när jag mådde som sämst.

5 reaktioner till “Fem en fredag v.19: känna känslor”

  1. ridning är säkert bra på alla sätt. har bara ridit väldigt lite. att umgås med vänner höjer ju humöret. när man tänker på lika gamla eller yngre som inte längre finns bland oss kommer ju tacksamheten över livet automatiskt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *