En lugn dag med dokumentär

Godkväll!

Hoppas er torsdag varit bra. Här började jag dagen med serien Supernatural säsong sju. Sam, Dean och Bobby försöker hitta ut sätt att döda något som kallas Leviathans. Däremot verkar det omöjligt att få stopp på.

Jag åkte en sväng till Gottsunda för att handla då jag får besök imorgon. Vi ska ha något som kallas anhörigsfika på boendet då vi ska bland annat grilla handburgare är det tänkt. Mamma och C kommer ner från Hälsingland då mamma vill träffa den nya chefen för boendet.

På eftermiddagen har jag kollat på en dokumentär som heter I huvudet på en brottsling som finns på netflix. Det är en dokumentär i fyra avsnitt. Det första avsnittet handlar om seriemördare. Där de har upp vad som gör att vissa utvecklas till seriemördare och om det finns någon som föds ond. De tar upp exempel som Ted Bundy och John Wayne Gacy. I andra avsnittet tar de upp kidnappare och tar upp exempel som Ariel Castro och Josef Fritzl. För att i det tredje avsnittet tar det upp sektledare och tar upp hur vissa kan få andra personer att följa en annan person. Att vissa kan till och med begå mord för att ledaren vill det. De tar upp exempel som Jim Jones som ledde en sekt som till slut ledde till att 909 personer hittades döda i jungeln. I det sista avsnittet så tar det upp gangsterbossar som exempel Pablo Escobar.

Efter att ha ätit middag har jag duschat och tvättat håret. Sen har jag kollat på en film men det blir ingen filmrecension för att jag måste vila inför imorgon.

8 reaktioner till “En lugn dag med dokumentär”

  1. Intressanta ämnen på dokumentärena. Det är knepigt hur folk är funtade och kan lyckas med i sina liv. Tänker på sektledare, hur dom kan lyckas övertala så många andra till vad som helst.

  2. Det är bra då dom ordnar sådant. Vi pratar alltid om det, men det blir aldrig av. Tyvärr är det dålig uppslutning bland våra också. Synd tycker jag.

  3. Hoppas det blir en fin träff idag! Vad kul att det anordnas.

    Supernatural måste jag titta om, de första säsongerna var ju absolut bäst.

  4. Det kan vara intressant att se, även om man måste grotta ner sig i massa svart och ont liksom. Samt det att gängledaren övertalar till mycket det tror jag förekommer hela tiden,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *