Inspelning av program

Nu har jag spelat in ett nytt program och manuset var på nio sidor ”pust” men det gick bra men klippningen av programmet får vänta till en annan dag då jag är bra slut i huvudet då längden blev 18 minuter långt. Klippningen får vänta till nästa vecka då det är röd dag imorgon. Så jag får längre helg även denna vecka. Efter att jag har klippt programmet tillsammans med en handledare är det meningen att vi ska lägga till musik. Tror det kommer bli ett väldigt bra program till slut när jag publicerar det. Däremot är det ett program jag inte kommer ha bråttom för att publicera det.

10 reaktioner till “Inspelning av program”

  1. Gött att du har spelat in programmet nu. Oj det var långt. Förstår att du blir trött i huvudet av det.
    Mm andra veckan på rad som man får långhelg. Men den här veckan mer sammanhängande. Det är skönt.

    Ha en bra dag!

  2. Det är skönt med lång helg. Har tagit ut tre semester dagar, så att jag kommer att vara ledig fram till onsdag nästa vecka, så himla skönt.

  3. Så kul att du hade så mycket att säga och att det blev så långt. Tror det blir superbra att lägga in lite musik. Skönt att få lite extra ledighet nu. Jag är ledig imorgon men sen jobbar jag sex dagar i rad. Känner mig redan trött haha, men det kommer gå fort och bli bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *