Tisdag och förberedelser inför imorgon

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra tisdag. Jag har varit på radion. Åkte dit som vanligt till tio då jag börjar. Idag har jag läst mitt manus som jag ska spela in imorgon och det är det längsta manuset jag har haft. Vilket kommer bli en utmaning men det är en kul utmaning. Kommer bli så bra när det är klart. Det kommer ta lite längre än vanligt att få programmet klart så man kan publicera det.

Vid tre så slutade jag så då jag gick jag från radion till centralstationen för att där ta bussen hem. Här hemma har jag kollat på dokumentär och ätit middag. Annars har jag också pratat med mamma och berättat vad jag vill ha för födelsedagspresent i år.

Nu ska jag läsa några kapitel i boken Urtidsparken av Michael Chricthon. Imorgon är det onsdag och då ska jag spela in ett program på radion. Vid halv tre så kommer jag bli hämtad för att åka ut till stallet för veckans ridlektion.

4 reaktioner till “Tisdag och förberedelser inför imorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *