The Garfield movie – Recension

Titel: The Garfield movie

Premiär: 24 Maj 2024

Regissör: Mark Dindal

Kategorier: Animation, Adventure and Comedy

Skådespelare/Röster: Chris Pratt, Samuel L Jackson, Hannah Waddingham and Ving Rhames

Speltid:  1 timme och 41 minuter

Handling:

Möt Katten Gustav som hatar måndagar men älskar lasange. Här får du följa honom i ett fullspäckat utomhus äventyr. Man får möta Gustavs pappa som varit försvunnen länge. Tillsammans med Ådi (hunden) och Gustavs pappa Vic så tvingas Gustav ut på en resa för att försöka göra en kupp.

Recension:

En helt okej film. Jag hade önskat ännu mer action men inser också att detta är i första hand en barnfilm. Jag tror denna kommer bli en favorit film för barnen. Jag såg den med engelskt tal och kände igen Chris Pratt och Samuel L Jackson röster direkt.

Jag ger filmen 3/5

8 reaktioner till “The Garfield movie – Recension”

  1. Filmen verkar rolig. Ska jag tipsa mina syskonbarn 🙂. Katten Gustav är rolig filur.

    Ha en trevlig dag🌸

  2. Det är nog ingen film för mig, men toppen att det är ngt som kidsen kan gilla och att du tror att det också kan vara det. Jag minns att han var så elak när jag kikade på det som liten. Fast det kanske han inte var i denna filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *