Fem en fredag v.27: sommarfrågor II

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad är det längsta du reser i sommar?
  2. Hur spenderar du en regnig sommardag?
  3. Blir det någon spontan utflykt i sommar?
  4. Hur svalkar du dig på bästa sätt?
  5. Har du något smultronställe där du är nu?
  1. Vad är det längsta du reser i sommar?

Det är upp till Söderhamn. Först tar jag tåget till Gävle för att sedan ta bussen från Gävle till Söderhamn. När jag ska hem så kommer morsan och hennes man skjutsa hem mig.

2. Hur spenderar du en regnig sommardag?

Det är såklart framför tv. Antingen kollar jag på en bra serie eller film. Ibland så går jag på bio då det är dåligt väder. Däremot blir det allt färre biobesök då det blivit mycket dyrare.

3. Blir det någon spontan utflykt i sommar?

Det blir nog då jag är i Söderhamn isfall. Tror morsan tänkt ut minst två ställen vi ska besöka medan jag är där.

4. Hur svalkar du dig på bästa sätt?

Det är nog en kall dusch och en kylande showergel.

5. Har du något smultronställe där du är nu?

Nej det har jag inte.

6 reaktioner till “Fem en fredag v.27: sommarfrågor II”

  1. Håller med, det har blivit dyrt med biobesök nu. Samtidigt är det mäktigt med mörkret, stor bioduk, högt ljud. Det är en betydligt större upplevelse att se en film på bio än på TV’n tycker jag. Häromdagen köpte jag en film för 29 spänn, jag kan streama den på min TV hur många gånger jag vill. För den prisskillnaden väljer jag nog oftast TV’n.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *