Hemma, once upon a time och Dungeons and dragons

Hallå där!

Hoppas er torsdag varit bra. Jag har varit hemma då jag haft kraftig ångest. Började dagen med serien Once upon a time säsong ett på disneyplus. Den serien handlar om en stad Storybrooke där alla karaktärer från sagor är fast mellan den riktiga och sagovärlden. En liten kille som har en sagobok är också invävd i handlingen.

Idag har jag i alla fall varit ute på en promenad i skogen. Hade tänkt att ta en punkt på hitta ut men jag gav upp. Efter att ha varit i skogen så gick jag hem och hämta plånbok och sedan gick jag ner till coop. Där handlade jag det jag behövde.

Ikväll har jag kollat på Dungeons and dragons: honor among thieves.

Handling:

En grupp bestående av fyra personer ger sig ut på en jakt efter en relik. De fyra personerna består av tjuven Edgin , Holga barbaren, Doric och Simon som är en trollkarl. Edgin letar samtidigt efter hans dotter som han inte riktigt vet vart hon har varit medan han har suttit fängslad.

Recension:

En bra film som har innehåller både action, äventyr och fantasy. Filmen innehåller också en hel del humor. Filmen är spännande från början till slutet. Den är lagom lång då den är 2 timmar och 15 minuter. Edgin spelas av Chris Pine som också är med i filmen Unstoppable och i filmen Wonder Woman. Holga spelas av Michelle Rodriguez som är med Fast & furious filmerna och även i filmen Avatar som kom 2009. Doric spelas av Sophia Lillis som också spelar i filmen It från 2017 och It: chapter two från 2019. Simon spelas av Justice Smith som spelar i filmerna Jurassic world: fallen kingdom och Jurassic world: Dominion.

Detta är en film som jag skulle rekommendera om man gillar fantasy och äventyr. Det är lite sagan om ringen känsla över denna. Det är 11års gräns på filmen på bio. Numera finns filmen att både köpa och hyra tex på sfanytime.

Jag ger filmen 3/5

Imorgon är det fredag och då är jag ledig som vanligt. Däremot ska jag på bio då jag ska se Insidious: the red door som har premiär imorgon. Filmen börjar inte förrän 18:55.

Så den recensionen kommer på lördag då jag räknar inte vara hemma förrän tidigast 21:15.

6 reaktioner till “Hemma, once upon a time och Dungeons and dragons”

  1. Vad jobbigt att du har haft ångest idag. Once upon a time är jättebra. Sträckkollade alla säsonger utom den allra sista. Den slutade sändas på Netflix men det viktigaste var att veta hur det gick med ”kriget” mellan det onda och goda. Du hittar kanske punkten en annan dag istället. 🙂

  2. Inget kul med ångest. Bra att du tog dig ut även om du hade ångest. Skönt att du tog dig ut i skogen. Kul att gå på bio. Hoppas att filmen är bra.

    Ha en bra dag!

  3. Gillade också den serien, men tyvärr så blir det bara dåligt då man ska försöka pressa ut för mycket av en serie. De första säsongerna däremot var riktigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *