Veckans bästa v.27

Min mest gillade bild på instagram denna vecka:

Mitt mest lästa inlägg denna vecka:
https://corkystyle.se/fem-en-fredag-v-27-sommarfragor-ii/

Veckans mående:

Har varit lite upp och ned och mycket ångest. Så det blir en vecka mer semester än det var tänkt då jag stod ut knappt tre timmar på jobbet då jag hade ångest.

Bio besök: 1st: Insidious: the red door. här kan du läsa recensionen:

http://corkystyle.se/insidious-the-red-door-recension/

Antal steg: 53053 steg! Rekord för mig!

Veckans låt: video nedan:

10 svar på ”Veckans bästa v.27

  1. Förstår att det var många som gilla bilden. För den tyckte jag med om. Tråkigt med ångest. Men skönt nu med semester 🙂.
    Oj! Vad många steg du gick förra veckan 😀👏🏻.

    Ha en bra dag!

  2. Kul med veckolistor! Tycker mycket om att både läsa och skriva såna, måste bli lite mer aktiv och ta tillbaka listorna känner jag 🤗 Superhärlig bild! Kul att du kollat på bio, längtar till filmen kommer så man kan streama 😃

  3. Vilken fin bild, förstår att det var veckans mest gillade bild. Det är jobbigt med ångest, tycker det låter klokt att ta en semestervecka till så att du får vila upp dig. Du fick till väldigt många steg måste jag säga. Bra jobbat!

  4. Ussch så jobbigt med ångest, speciellt när man får stanna hemma från jobb för att det blir för tufft. Lider ju själv utav ångest och gjort sen barnsben, så jag vet ju hur det kan vara. Sänder dig en styrkekram! Hoppas ångesten lättar för dig!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *