Varm dag, rekord i antal steg och Mordet på Orientexpressen

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bra. Här har det varit varmt. Har haft upp mot 25 grader. Började dagen med Criminal minds säsong fyra på disneyplus. Har varit ner till coop två gånger då jag blev sugen nu på kvällen på in favoritläsk. Var ut på en promenad i skogen. Hittade äntligen en punkt på hittaut uppsala. Så har gått mer än 8000 steg idag. Totalt har jag kommit upp i 53 000 steg denna vecka vilket jag är rekord för mig.

Ikväll har jag kollat på Mordet på orientexpressen på disneyplus.

Handling:

Filmen handlar om Privatdektektiven Hercule Poirot som åker med Orientexpressen när det kör fast på grund av snö. Rätt snart upptäcks det att en av passagerarna är död och att han blir mördad. Han som är mördad är Edward Ratchett men frågan är vem han egentligen och vem som mördade honom.

Recension:

Denna film kom 2017. Filmen är baserad på boken Mordet på orientexpressen av Agatha Christie. I rollerna ser vi Johnny Depp, Josh Gad, Penélope Cruz och Kenneth Branagh. Denna film såg jag redan när den kom på bio. En helt okej thriller att kolla på.

8 reaktioner till “Varm dag, rekord i antal steg och Mordet på Orientexpressen”

  1. Alltid skönt att vara ute och röra på sig. Sådana där appar där man ska ut och röra på sig är väldigt bra. Orientexpressen är en sådan film alla känner till, men har inte sett den jag heller.

  2. Kul att du har kommit upp i ditt steg rekord. Mm va varmt idag. Ser ut att bli en varm dag idag med. Vet inte om jag har sett mordet på Orientexpressen.

    Ha en bra dag!

  3. Men så härligt med rekord tid! Kånner du att du somnar bättre? Och att du har tröttat ut kroppen,? Ja gud ja igår var det för varmt.

  4. Kul att röra på sig så mycket. Mitt rekord är nog 25.000 steg på en dag – men har blivit mer och mer lat de senaste åren känner jag. Måste ta ett ryck igen. 🙂 Den filmen har jag inte sett, men hört talas om den. Får nog ta och se den någon gång. :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *