Första semesterdagen

{”eId”:”560415702632842″,”CameraPosition”:1}

Godkväll!

Hoppas er måndag har varit bra. Här har man officiellt haft sin första semesterdag. Jag började dagen med serien Outlander säsong två. Jamie och Claire har gett sig av från Lallybroch och håller förbereda sig för det slaget som kallas Slaget vid Culloden. Däremot har Jamie fått Claire att lova att om hon kan gå igenom stenarna igen tillbaka till Frank.

Annars har jag inte gjort så mycket. Jag har på kvällen inte sett någon film utan har lyckats läst några kapitel i boken Urtidsparken. Nu har jag inte långt kvar innan jag är klar med den boken. Jag riktigt längtar tills jag kan skriva en recension då den skiljer sig väldigt mycket från filmen som är baserad på den boken.

Imorgon ska jag på bio då jag ska se Dumma mej 4. Bion börjar redan kl 13.00 så åker nog till Uppsala redan vid tolv. Ska köpa popcorn har jag tänkt på bio och sedan blir det nog en monser energidryck till. Jag har även valt en plus stol i salongen som innebär större stol att sitta på och mer utrymme för benen.

Lägger in trailer för filmen nedanför

2 svar på ”Första semesterdagen

  1. Så härligt att du har semester nu! Ser fram mot din recension av boken. Jag har bara sett filmerna. Jag visste inte att det har kommit en ny dumma mej. Jag gillar de tidigare filmerna och brukar skratta gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *