Tisdag, bio och To good to go

Godkväll!

Hoppas er tisdag varit bra. Här började jag dagen med serien Outlander säsong två. Claire har åter igen träffat på Jonathan Randall och försöker hjälpa Jonathans bror Alex som är obotligt sjuk. Claire försöker få Jonathan att gifta sig med Alexs flickvän Mary Hawkins som också är gravid. Samtidigt så vet Claire när Jonathan kommer dö.

När klockan var fem i tolv så gick jag ut till bussen för att ta bussen till Uppsala. Klockan ett så började filmen Dumma mej 4 på filmstaden. Filmen var bra men recension kommer imorgon.

Vid halv tre var bion klar och då gick jag till Hemmakväll. Jag hade nämligen fått upp notis i appen Togoodtogo att Hemmakväll hade gått med och när jag kollade så hade de överraskningskasse som de sålde för 59kr och jag köpte en som jag hämtade ut efter att ha varit på bion. Innehållet i kassen finns på bilden.

14 svar på ”Tisdag, bio och To good to go

  1. Trevligt att gå på bio. Kul att köpa en överrasknings kasse för billigare pris på hemma kväll 😀👍. Då har du semestern räddad.

    Ha en trevlig dag! 🌸

  2. Jag har appen togoodtogo men har inte testat den än, men tänker att jag ska göra det. Kul att få en kasse hos hemmakväll. Hoppas du tyckte om det du fick 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *