Fredag, hitta ut och Halloween

redhead woman with pumpkin
Photo by Yusra Mizgin Günay on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra fredag. Här har man varit ledig men fått en del gjort ändå. Här har jag kollat på The 100 säsong fyra på netflix. Efter det så åkte jag en sväng till Uppsala. Gick in en sväng på hemmakväll och köpte lite lösgodis till helgen. Sen letade jag två punkter på hittaut. Däremot så verkar det inte bättre än att de har stängt av där ena punkten skulle vara då de bygger. Så gick istället och hittade den andra punkten.

Därefter så gick jag in på cubus och köpte underkläder. Efter det åkte jag hem. Har idag hunnit tvätta kläder och även mina sängkläder. Jag och personalen har bestämt att jag ska tvätta på fredagar. Så jag har en bestämd dag fram tills det att jag har råd att köpa en ny tvättmaskin.

Har idag varit till apoteket och hämtat ut mHain p-stav som jag ska sätta in nästa fredag är det tänkt. Det blir att den får ta ut min gamla först. Var in en sväng på Ica också och där köpte jag en ny fot fil då min jag har är värdelös. Så nu har jag en bra.

Idag har jag gått mer än 6200 steg så har med råge nått och gått mer än vad mitt mål är per dag.

Ikväll har jag kollat på Halloween på netflix.

Handling:

Efter att ha varit instängd på mentalsjukhus i 16 år så lyckas Michael Meyers rymma. Snart är det Halloween och alla vet vad som händer då. Kommer de lyckas stoppa Michael innan han har ihjäl alla han vill hämnas på?

Recension:

Detta är Halloween som kom ut 2007. Det är en uppdatering av Halloween filmen som kom 1978. Denna innehåller mer skräck, blod och fler zombier. Denna film tycker jag är bra och sådär obehaglig sådana här filmer ska vara. Denna film vann pris för bästa remake 2008.

Imorgon är det Lördag. Då ska jag ut på en promenad. Har tänkt att ta två punkter på hittaut.

8 reaktioner till “Fredag, hitta ut och Halloween”

 1. Du har hunnit med en hel del 🙂. Cubus har bra underkläder.
  Bra att en bestämd dag för att tvätta. Då blir det gjort.
  Skönt med en promenad. Hoppas att du hittar punkterna som är utsatta.

  Ha en bra lördag!

 2. Det är väl bra att det löser sig med tvätten ändå. Sen är det alltid skönare med tvättmaskin hemma. Blev lite extra steg där, men det är ju alltid positivt. Hitta ut. Vad är det för något?

  1. det är ungefär som orientering fast du har kartan på mobilen och ska hitta punkter som är utsatta på kartan. På platsen så ska du hitta ett märke där det står vilka bokstäver du ska fylla i appen när du trycker på punkten i appen.

 3. Tråkigt att tvättmaskinen är trasig men tur att du i alla fall kan använda en annan så länge. Hittaut, är det lite som geocaching?

  1. det är ungefär som orientering fast du har kartan på mobilen och ska hitta punkter som är utsatta på kartan. På platsen så ska du hitta ett märke där det står vilka bokstäver du ska fylla i appen när du trycker på punkten i appen.

 4. Jag tånkte typ på rubriken: det är ju inte halloween nu. 🤣 skämt o sidå. Vad bra att du kan tvätta själv. Men på boende hem ska väl inte du behöva betala för tvättmaskin?

  1. haha 🙂 Ja man tycker det men tyvärr så står det i deras papper att de byter ut dem var 15 år och det bara har gått 10 år. Surt är bara förnamnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *