Fredag och äntligen helg

Godkväll!

Hoppas er fredag varit bra. Här började jag dagen med dokumentären Conversations with a killer: the Jeffrey dahmer tapes. Där de berättar om Jeffrey Dahmer men också man får höra intervjuer med honom.

Efter att ha ätit lunch så fick jag hjälp med att öppna så man kunde ta bort det som satt så det var stopp i diskhon. Så nu är det fixat. Det var till och med att personalen fick ta till att använda skaftet på en sked för att få bort alls som kleggat ihop. Efter det så åkte jag till Gottsunda och pantade burkar. Var in en sväng på Normal också. När jag kom hem så var jag ner till basen. Där jag berättade för personalen att jag haft uvi som inte vill ge sig och har haft det i en vecka nu. Oturligt nog så är sköterskan ledig men jag sa att vi kan avvakta till måndag. Vi ska bara hålla koll så jag inte får mer ont bak i ryggen och inte får feber. Får jag det blir det nog att åka in akut men hoppas verkligen det ger med sig i helgen.

På eftermiddagen började jag kolla på Lord of the rings: the return of the king extended edition på sfanytime.

Däremot kommer det inte bli en recension ikväll då jag har tänkt att skriva ett inlägg imorgon som bara kommer handla om Lord of the rings filmerna och även lite om böckerna.

6 reaktioner till “Fredag och äntligen helg”

  1. En UVI ska man vara försiktig med. Det kan bli allvarligt av det om det inte behandlas. Skönt att få bort burkarna, Hittade du något på Normal?

  2. Du hann med en hel del igår fredag. Skönt att ni kunde ta bort stoppet ur vasken.
    Jobbigt att ha uvi. Hoppas att det går över snart. Hoppas att du Slipper åka till akuten.

    Ha en trevlig dag! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *