Torsdag och sista arbetsdagen för denna vecka

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra torsdag. Själv har jag varit på radion. Där har jag gjort research till mitt nya program. Har också hunnit läsa några kapitel i min bok så nu har jag läst ungefär en femtedel av boken.

När jag slutade på radion vid tre så gick jag från radion till Hemköp. Där postade jag ett paket och sedan gick jag in och handlade vad jag behöver till helgen. Efter det gick jag till centralstationen och tog bussen hem.

Ikväll har jag kollat på filmen Deep blue sea på sfanytime.

Handling:

Ett gäng forskare arbetar på något som förut var ubåtstjosan och som nu är labb där de har flera stora bassänger de har hajar som de forskar på. De försöker få fram en medicin mot alzheimers. En av de som bidragit med pengar besöker forskarlabbet och plötsligt så går något snett och en av forskarna får ena armen avbiten av en av de stora hajarna. Plötsligt så går allt på tok och de inser att de måste hålla ihop om de vill överleva.

Recension:

Denna hajfilm kom 1999. En av de största rollerna spelas av Samuel L. Jackson. Vi har också en svensk skådspelare med då Stellan Skarsgård är med. Han är den som får ena armen avbiten. Detta är en gammal favorit som man kan se flera gånger utan att tröttna.

Jag ger filmen 3/5

14 reaktioner till “Torsdag och sista arbetsdagen för denna vecka”

  1. Den här filmen ska jag kolla upp. Jag har själv inte sett den vad jag minns. Men det låter som en film för mig 🙂

  2. Det låter roligt att göra research för ett nytt program.
    Den filmen såg jag för så längesen att jag nästan hade glömt bort den. Men nu när du skrev om den så minns jag att jag tyckte att den var väldigt spännande. Filmer om hajar brukar vara det, och väldigt otäcka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *