En kall och regnig dag

wet country road in a forest
Photo by Kaique Rocha on Pexels.com

Godkväll!

Hoppas er onsdag varit bra. Här har man varit på radion. Där började jag dagen med att ha indiemöte med en handledare. Det var ett bra samtal och har fått upp en idé till vad mitt nästa program ska handla om. Medan jag var på radion så köpte jag två produkter på Kicks men valde alternativet click and collect. Så när klockan var tre så gick jag från radion till Kicks. Det regnade och har insett att jag har lyckats få uvi. Så bussresan hem var allt annat än roligt. Plus att det kändes som busschauffören körde väldigt sakta. Insåg att det berodde på att det var en tät dimma.

Efter jag kommit hem så har jag packat ett paket jag ska skicka till en bloggkollega imorgon. Har också tagit en varm dusch och tvättat håret. Det känns lite bättre efter duschen så insåg att jag måste lyckats bli kall då det känns mycket mindre efter duschen. Vi får se hur det känns imorgon och om jag kommer behöva be personal att kontakta sköterskan.

Ikväll har jag kollat på Eclipse på netflix.

Handling:

Någon skapar väldigt många ”nya” vampyrer. Den som gör det försöker hålla sig gömd bakom de andra. Rätt snart inser Bella att det är Victoria som gör detta för att hämnas hennes man James som Edward dödade i första filmen. Edward och Jacob inser att de måste samarbeta alltså vampyrer och varulvar för att döda Victoria så Bella ska överleva. Det kommer bli en fajt men frågan är vilka kommer klara sig?

Recension:

Detta är den tredje filmen i Twilight saga. Filmen är baserad på boken Ljudet av ditt hjärta av Stephenie Meyer. Detta är en av de bästa filmerna i Twilight saga. Visste ni att det är Bryce Dallas Howard som spelar Victoria också spelar också i filmerna Jurassic world där hon också har rött hår.

Jag ger filmen 3/5

8 svar på ”En kall och regnig dag

 1. Vad bra att du fick en idé till nästa veckas program medans du hade möte.
  Kul att du hitta något på kicks. Å fy. Inte roligt att få uvi. Hoppas att du får kontroll på det.
  Mm varit tråk väder idag. Regn & dimma.
  Jag tog med en skön vaarm dusch ikväll.

  Hoppas att det är bättre med uvi 🙏🏻 Ha en trevlig dag! 🌸

 2. Åh, ajaj hoppas du får ordning på uvi:n snabbt eller att det inte ens är något. Det är ju inte roligt att gå runt med. Skönt att duschen gjorde det lite bättre i alla fall.
  Hoppas det blir något av din idé till nästa program! 🙂

 3. UVI är inte så kul. Du verkar åka på allt just nu 🙂 Skönt med en ansvarsfull chaufför. Ofta sitter jag med andan i halsen och ber till Gud då jag åker buss. Kör som galningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *