Fredag och Jag vet vad du gjorde förra sommaren

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra fredag. Jag är äntligen helt frisk och kunnat gå mina 5000 steg. Idag har jag börjat kolla på Outlander säsong två. Sen har jag varit och handlat på ica. Pantade också burkar som jag samlat på mig. Hämtade ut mitt paket från cubus. När jag kom hem så gick jag ut på en liten promenad. Imorgon har jag tänkt gå en liten längre promenad nere vid vattnet.

Ikväll har jag kollat på Jag vet vad du gjorde förra sommaren på netflix.

Handling:

Ett gäng är ute och åker bil då det helt plötsligt kör på något. De tror först är en hjort men sedan hittar någon en stövel. Efter ännu lite letande hittar de kroppen då de tror att personen är död. De beslutar att tillsammans åka till en brygga där de kastar i kroppen. De tror att ingen ser dem.

Ett år senare börjar personer från den gruppen få lapp där det står I know what you did last summer på… Frågan är vem som skickar lapparna och vad den personen vill.

Recension:

Denna film kom 1997 och var bland de första skräckfilmerna jag såg själv. En av de rollerna spelas av Jennifer Love Hewitt. Visste ni att denna film är från samma skaparna som gjorde filmen Scream. Jennifer Love Hewitt har fått pris för sin roll i denna film.

På bilden har jag mina nya leggins/tights som jag beställde i onsdags. Beställde två par thights/ leggins och ett linne. När jag tog ut legginsen så tyckte jag de såg väldigt stora ut men de passade perfekt. De är så sköna att ha på sig när man bara ska vara hemma i lägenheten.

8 reaktioner till “Fredag och Jag vet vad du gjorde förra sommaren”

  1. Säkert skönt att kunna börjar röra på sig igen. Blir ju nästan lite så att det kliar i kroppen när man varit sjuk ett tag och inte haft energi att röra på sig

  2. Vad skönt att du mår så mycket bättre nu. Det som går nu är extremt envist. Hoppas verkligen att du slipper detta på lång tid framöver.

  3. Bra att du va & handla. Sen tog en promenad nu när du är frisk. Hoppas att du får hålla dig frisk nu 🙂.
    Trevligt att du fick hem ditt paket från Cubus & att läggins pass bra. Dem var snygga 👍. Bra att ha 3/4 läggins nu när det börjar bli varmare ute.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *