fyller 35 år, vem hade kunnat tro det för tio år sedan

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra tisdag. Här har man varit på radion. Där så kollade jag på dokumentär och insåg att jag kan använda mycket av det jag skrev när jag gjorde recensionen här på bloggen som manus till mitt nya program. Trots vädret var vi några som gick en promenad. När jag skulle gå ut och ställa mig vid hållplatsen så riktigt spöregnade det. Tackar vet jag mitt paraply annars hade jag varit dyblöt. När jag skulle kliva av bussen så regnade det knappt något alls. Det har regnat i perioder idag men nu är det blåsten som är värst.

Idag har jag blivit firad på boendet då jag fyller 35 år idag. Vart har tiden tagit vägen?🤣 Det blev kyckling i ugn med potatisklyftor och sås till det. Sen hade boendet beställt en laktosfri jordgubbstårta med grädde. Den var så god.

Jag är med i en Facebook grupp som heter Social media support & share group. Där är vi några som valt att skicka födelsedagspresenter till varandra. I år har jag fått en såhär långt. Det är från Madelena. Jag fick ett presentkort på filmstaden. Så ska gå på bio imorgon. Ska se Opppenheimer igen då jag tyckte den var så bra. Filmen börjar vid tre så ska sluta vid två så jag hinner till Hemmakväll innan.

Ang rubriken så syftar jag på att jag bodde på behandlingshem och mådde extremt dåligt psykiskt för tio år sedan.

10 reaktioner till “fyller 35 år, vem hade kunnat tro det för tio år sedan”

  1. Stort grattis på din fördelsedag även här, skönt att du blivit lite firad det är du så värd. Kul med lite presenter och perfekt med bio kort tycker jag – känns så kul när skall gå på bio och man gör det kostandsfritt – kommer ju alltid lite kul filmer. Roligt att du vill gå en gång till på den – skall ju vara riktigt bra.

  2. Stort grattis till dig 🙂
    Jordgubbstårta är gott det. En äkta sommartårta är det också. Synd att du inte hade bättre väder än regn och blåst denna dag.

  3. Stort grattis på din 35-årsdag och vilken fin present du fått av Madelena 😊 Låter så gott med jordgubbstårta också! Det är så fint att ljuset finns där i tunneln hur mörkt det än känns❤️ Massa grattishälsningar på din dag🎂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *