Harry potter och Beautiful Creatures

Hallå där!

Hur har eran lördag varit?

Min har varit bra. Har haft kvalitetstid med morsan och C. Vi började med att äta lunch tillsammans. Stuvade makaroner och köttbullar. Efter det så fick jag lite hjälp med mina blommor. Det var konstigt då en hade halva stjälken ruttnat på med längst upp var både stjälk och blad fortfarande gröna. Morsan tog bort det som hade ruttnat men satte ner den andra delen i jorden så vi får hoppas att den inte dör. Annars är två andra blommor på väg att börja blomma.

Idag har jag annars kollat på Harry potter och fenixorden. Det är femte filmen i Harry potter filmerna.

Harry potter ska börja sitt femte år på Hogwarts. Där får han se att Testraler drar vagnarna de åker från tåget till Hogwarts. Det är bara Harry som kan se de för de kan bara ses av de som har sett någon dö. Harry får möta Luna Lovegood för första gången och han kan också se testraler. Hon har sett hennes mamma dö. På hogwarts får de veta att Dolores Umbridge är ny lärare i försvar mot svartkonster. Harry har drömmar och känner sig arg hela tiden.

Hur ska det gå?

Har även börjat lyssna på boken Beautiful Creatures av Kami Garcia och Margaret Stohl på bookbeat. Det är totalt tre böcker i den serien.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #boknörd #filmnörd

En kommentar till “Harry potter och Beautiful Creatures”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *