Lite för varmt för min smak

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra tisdag. Här har vi haft upp mot 27 grader om inte mer. Jag har varit till radion. Där har jag kollat klart på filmen Dune part two. Vid ett tiden gick jag och en handledare in till studion. Där gjorde vi det sista på mitt nya program och nu är det äntligen klart så imorgon kommer jag publicera det. Jag slutade då vi var klara i studion och då gick jag ner till centralstationen för att ta bussen hem.

Här hemma har det varit svårt att existera. Middagen fick bli en kopp vanilj yoghurt med müsli. Ikväll har jag inte kollat på en film då det har varit för varmt för det. Gick ner till basen och satt på deras baksida och pratade med personal en stund. Har också sagt att jag vill ha smoothies med mig till lunch imorgon för det ska tydligen vara såhär varmt fram till fredagen.

Så vad har ni gjort idag?

4 svar på ”Lite för varmt för min smak

  1. Skönt att programmet är klart. Äta kall mat är gott när det är varmt. Som sallad, skinka & potatissallad, rostbiff med potatissallad m.m.
    Igår tisdag jobba jag & handlade.

    Ha det så bra! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *