Måndag, överraskningsbesök och värme

Godkväll!

Hoppas er måndag varit bra. Här klev man upp vid åtta då jag skulle åka till radion. Var inte där förra veckan pga ångest. Där på radion så började jag att se filmen Dune part two. När jag var där så såg jag att mamma hade skrivit ett meddelande på facebook messenger. Mamma och hennes man hade åkt ner till Uppsala så jag ringde henne. Jag sa att jag skulle sluta vid ett på radion så frågade om de kunde komma till radion och hämta mig. Så vid ett så avslutade jag datorn och jag ner och väntade på att dem skulle komma och hämta mig. När dem kom så åkte vi hem till mig. Jag hade en del jag hade handlat som mamma skulle ha. Sen tog mamma också de sista böckerna i outlander serien. Vid två tiden åkte dom hemåt. Själv har jag varit trött men tror det är av värmen. Så på kvällen kollade jag vidare på filmen Dune part two men har runt 40 minuter kvar av filmen då jag blev för trött i huvudet att kolla klart då filmen är 2 timmar och 45 minuter lång. Så jag får se klart den när jag är på radion imorgon.

4 svar på ”Måndag, överraskningsbesök och värme

  1. Vilken fin frisyr du har. Tycker det är så fint med flätor men kan bara göra vanliga flätor. Skönt att du mådde bättre den här veckan så du kunde gå till radion en sväng. Ångest är jobbigt när det kommer. Mysigt att träffa mamma en sväng. Tror också att det var värmen som orsakade din huvudvärk.

  2. Fint med flätor, alltid tyckte inbakade flätor. Samt mysigt att mamma din och hennes man kom på besök. Ja värmen tär på en det gör den, vi har jättevarmt idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *