Veckans bästa v.25

Min mest gillade bild/video på instagram denna vecka:

Mitt mest lästa inlägg denna vecka:

Veckans mående:

Denna vecka var inte alls bra. Hade kraftig ångest i som inte gav sig förrän på fredagen. Så jag var hemma från radion hela veckan. Så här dåligt som jag mådde har inte jag gjort på flera år och det var stunder jag funderade på om jag skulle åka in till psykakuten. Helgen blev ändå bra.

Bio besök:   0 stycken

Antal steg: Har slutat räkna steg.

Veckans låt/video:

4 svar på ”Veckans bästa v.25

 1. Det är inge vidare att få kraftig ångest. Vet själv hur det är att ha det, så att jag lider verkligen med dig. Det enda jag kan tipsa om är att försöka att andas och att det inte är farligt. Det är okej att inte må bra, det är okej att känna som man gör. Men det är lättare sagt än gjort när man mår som man gör, jag vet det.

 2. Det låter inte roligt. Skönt att du inte behövde åka till psykakuten. Vad bra att helgen ändå blev bra för dig.

  Vad händer med dig när du får ångest?
  Är det att du gråter hela tiden? Inte vill äta? Eller vad är det?

  Alla dagar är inte bra. Livet går upp & ner.

  Låten du la i inlägget är bra 👍.

  Ha en bra dag! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *