Lite mer snö och Men in black

a high angle view of trees during winter
Photo by Daria Zlatkina on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas er onsdag börjat bra. Här har man lyssnat på ljudbok på vägen till radion och har nu knappt en timme kvar att lyssna. När jag kom till radion så hade jag indiemöte med en handledare. Där bestämde vi vilka mål jag ska ha till nästa möte om 14 dagar. Det blev att jag ska spela in mitt nästa program nästa onsdag och att jag ska gå promenader.

Här i Uppsala så är det molnigt och något vitt flyger i luften. Sen är det riktigt isvindar som blåser. 🌬 När jag skulle sluta så hade det börjat snöa men det är ingen snö som kommer bli kvar, det hoppas jag i alla fall. Men gick ner till stationen för att sedan ta bussen hem. Lyssnade klart på min ljudbok så det blir att börja på nyaste boken av Lars Kepler imorgon. Så kommer skriva recension imorgon. Har nått mitt mål att gå 5000steg idag och är uppe i nästan 17000 steg denna vecka såhär långt.

Ikväll har jag kollat på Men in black på netflix.

Handling:

En vanlig police som spelas av Will Smith blir utvald att få vara med i en hemlig organisation som håller koll på Aliens som är på jorden. Där får han en kumpan som spelas av Tommy Lee Jones som behöver hitta ett rymdmonster som heter Serena och som planerar en intergalaktisk komplott.

En kul komedi som är baserad på marvelcomics. Den vann en oscar för bästa makeup. Det finns numera fyra men in black filmer men jag har inte sett den sista som heter Men in black international. Däremot så har jag sett de tre andra.

Imorgon är det Torsdag och sista arbetsdagen denna vecka. Då ska jag fortsätta med mitt manus. Tänker gå en promenad också. Sen blir det långhelg för mig då det är röd dag på måndag. Vilket gör att jag inte börjar förrän på tisdag!

8 reaktioner till “Lite mer snö och Men in black”

  1. det är inget som har med musik att göra. det är ett möte vi har varannan vecka för att sätta upp mål för kommande veckor och även där de frågar hur jag mår och hur jag tycker det är på radion.

 1. Det är väl bra mål du har där. Just runt hälsa är ju så viktigt, och nu visar det ju att du är på rätt väg. Är så glad att våren kommit till Göteborg i alla fall. Vintern verkar inte vilja släppa sitt tag om övriga Sverige.

 2. Bra mål ni satte upp. Alltid speciell känsla att lyssna klart en bok tycker jag. Hoppas att den nya Lars Kepler boken är bra då 🙂.
  Mm va riktigt isande vindar igår eftermiddag. Så jag förstod att det skulle komma snö. Tur inte så mycket å inget halt blev det inte heller. Iaf inte här i Västerås. Skönt tycker jag 😊.
  Det är bra att du har kommit upp i 17 tusen steg.
  Jag har redan ledigt😊. Börjar jobba tisdag igen.

  Glad Påsk 🐣🌷☀️ Ha en fin helg!

 3. Skönt med lite långledigt. Har du några planer över påsken eller skall du bara vara? Hoppas verkligen att våren börjar sätta fart snart, vill börja påta i trädgården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *