Vad är lycka?

mini troll toy on table with bottles
Photo by Ellie Burgin on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas er tisdag varit bra. Här har man varit på radion. Har skrivit på manus så det börjar bli något att jobba med. Idag har jag lyssnat på ljudbok både på vägen till radion och på vägen hem från radion. Tror jag kommer lyssna ut boken imorgon. Gick en promenad medan jag var på radion. När jag slutade så gick jag ner på stan. Så har nått målet 5000 steg idag. Tog bussen till hemköp för att handla saft då min tog slut.

Visste ni att Warner Bros Pictures såg dagens ljus den 4Apri l923 alltså 100 år sedan. Häftigt eller hur!! Lägger in en video om det nedanför.

Ikväll har jag kollat på Trolls på netflix.

Handling:

När ett jättetroll har invaderat trollbyn så måste trollet Polly och trollet Kvist rädda de sina vänner trotts att de är väldigt olika. Paret ger sig ut på ett räddningsuppdrag som är fyllt med äventyr och missöden, långt från den enda världen de känner till.

Filmen handlar blanda annat om vad lycka är. Att det inte behöver vara något man äter utan att det finns inom en. Vissa gånger kanske man behöver en annan person som visar en vad lycka är.

Delar en musikvideo från filmen. Den handlar om att om man trillar så är det okej så länge man reser sig upp och försöker och inte ger upp.

12 reaktioner till “Vad är lycka?”

 1. Svår fråga det där. Lycka är så individuellt. Just nu känner jag mig lycklig efter allt jag åstadkommit på min hälsoresa.

 2. Det låter som du haft en bra dag. Igår kom jag inte upp till dagens stegmål men det blir så när jag bara är hemma och inte tränar. Lycka är svårt tycker jag. Inte att känna lycka utan att definiera vad det är. Lycka kan vara så olika för olika människor.

 3. Oj, stora frågor. Som andra redan skriver så är det ju så svårt att säga vad är lycka. Men tror det är bland annat att man kan vara nöjd med att vara just här och nu. Inte stressa framåt och vilja ha ”mer” utan kunna sitta ner i nuet

 4. Va härligt att du kom upp i 5000 steg. Jag kom upp i 14.000 steg igår s man var helt slut igår. Härligt med ljudbok i lurarna när du går till radion 🚶‍♀️

 5. Det är så skönt att lyssna på bok på bussen 😊.
  Bra att skrev manus & fick till en promenad på jobbet.
  Okej. Mm lite häftigt 😀

  Ha en bra torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *