Ny vecka och The hunger games: mockingjay part 2

Hallå där!
Hoppas er måndag varit bra.
Här har vi haft underbart väder. Har lyssnat på ljudboken Spegelmannen av Lars Kepler när jag satt på bussen till radion. Där har jag jobbat med mitt manus. Har gått en promenad medan jag var på radion. Vi hade APT idag och det var ett tag sedan jag var med på det då jag varit sjuk de två sista gångerna tror jag. När jag slutade på radion så gick jag ner till stan. Jag pratade med morsan lite. Så har gått mina 5000 steg idag.

Ikväll så har jag kollat på The hunger games: mockingjay part 2 på netflix.

Handling:

Efter att ha blivit attackerad av Peeta börjar Katniss prata. Hon och alla andra inser att Snow måste dö för inget förändras om han lever. Katniss åker med några andra och ska försöka ta sig in i huvudstaden för att sedan döda President snow. Kommer hon lyckas och vilka kommer överleva?

Detta är den fjärde filmen och sista av The hunger games filmerna. Denna film är baserad på boken The hunger games: mockingjay av Suzanne Collins. Denna film är en perfekt avslutning av The hunger games filmerna. Såg denna på bio då den kom 2015. Visste ni att Jennifer Lawrence är blond så hon var tvungen att färga sitt hår brunt så efter att hon spelat in den sista så var hennes hår så skadat att hon klippte sig kort så det fick vila och det som växte ut var friskt hår.

Som avslutning så delar jag en låt från melodifestivalen förra året med Lina Bengtzing. Denna låt hörde jag idag och texten var så rätt. Lyssna!

16 reaktioner till “Ny vecka och The hunger games: mockingjay part 2”

 1. Min måndag har varit bra, soligt och fint här också men imorse var det sju minusgrader. Det tyckte jag var lite väl så här i april. Gillar Hunger games, tycker det är riktigt bra filmatiseringar med. Jag har inte hört den låten förut faktiskt men jag håller med. Den är helt okej. Gillar också texten.

 2. Mm skönt med soligt vårväder ☀️😊. Skönt att lyssna på bok på bussen. Inga problem att samla steg en dag med sol 😊.
  Vi hade APT förra veckan. Skönt att bara sitta & lyssna ibland tycker jag. Linda Bengtzing är bra. Kommer från mina trakter.

  Ha en bra tisdag!

 3. Här har vi också haft underbart och soligt väder, och för tredje dagen i rad dessutom. Jag har har bara sett den första Hunger Games filmen, och sen har det inte blivit av att se flera. Linda Bengtzing är bra, och den här låten var som jag väntade mig en pigg och glad partylåt.

 4. Oh fick sådan lust att fortsätta med serien med Lars kepler, men håller på med annan bok just nu i en bokcirkel, men tur du skrev så jag kom på att läsa/lyssna på den sen 😀

  Bra jobbat med dina 5000 steg, tror inte jag kom upp i det.. hihi. Borde börja kolla hur många steg jag tar om dagarna igen, liten rolig grej.
  Hoppas du får en fin tisdag! 😀

 5. Här var måndagen en sådan dag att allt som kunde gå fel gick fel. Hungergames har jag faktist inte vågat titta på, känner spontant att de är lite för råa för mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *