Lördag, ångest och disneyfilmer

Godkväll!

Hoppas er lördag varit bra. Här har man haft en lugn dag. Började dagen med Supernatural säsong fyra. Nu har Dean börjat berätta för Sam att han minns tiden i helvetet fast han har sagt förut att han inte gjorde det.

Sen åkte jag till Gottsunda för att dels panta burkar. Sen var jag in på apoteket hjärtat och hämtade det jag köpte via internet igår. På eftermiddagen så började jag kolla på Frost för att jag fick lite ångest. En väldigt bra film och enligt mig så är det något med animerade disneyfilmer som är ångestdämpande. Efter att ha kollat en liten stund så gick jag ut och tog en liten promenad. Den blev lite kortare än tänkt då mitt högerknä började göra ont. Tror det är från när jag stöp i backen i måndags. Mitt knä är en aningen lilla men det är inte så förvånande då mitt höger knä måste jag nästan kört rakt ner i asfalten. Så jag får helt enkelt lyssna på knäet när det säger ifrån.

Ikväll har jag kollat på Frozen II på disneyplus.

Handling:

Anna och Elsa är tillbaka. Elsa har börjat höra en röst som hon inte känner igen. De får veta av trollen som också var med i första filmen att historien inte är vad den ser ut att vara. Så båda två är tvungen att ge sig av tillsammans med renen sven, Olaf och Kristoff. På resan upptäcker det bland annat den verkliga orsaken till varför deras föräldrar dog. Ska Elsa hitta vem rösten är och vad den vill henne?

Recension:

Denna film kom 2019 och blev nominerad till en oscar. Filmen blev nominerad till en oscar för bästa orginal song för låten Into the unknown. Detta är en väldigt bra uppföljare till första filmen som kom 2013. Jag såg denna när den kom på bio. Såg denna på engelska.

Jag ger filmen 3/5

Den bästa låten i filmen tycker jag inte är into the unknown utan Lost in the woods som Kristoff sjunger. Lägger in låten nedanför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *