Lördag och åka hem till min bästa vän

God dag!

Hoppas er lördag varit bra hittills! Här har jag hunnit göra en hel del trots att klockan knappt är tre på eftermiddagen.

Jag började dagen med serien Outlander säsong fyra. Nu har Brianna äntligen fått träffat sin pappa Jamie för första gången samtidigt som hon också träffar sin mamma Claire. Brianna som samtidigt kämpar med sina känslor efter att ha blivit våldtagen av en ond man.

Jag har hunnit tvätta en maskin med kläder som just nu är i tumlaren. Samtidigt så tvättar jag mina två uppsättningar av sängkläder då jag ska inte sova hemma ikväll.

Jag har också hunnit vara en sväng till Gottsunda för att handla saft. Då jag glömde det igår. Passade även på att posta ett paket så det är gjort. Hade en otrolig tur att när jag var klar så han jag precis med bussen hem. Vilket kändes skönt då annars skulle jag fått vänta minst i 15-20 minuter till att nästa buss går.

Nu sitter jag och ska bara vänta tills klockan är fem i fem då jag ska gå ut till bussen för att åka hem till min bästa vän.

4 svar på ”Lördag och åka hem till min bästa vän

  1. Ja, du hann med en hel del Igår lördag. Skönt att få saker gjorda. Trevligt att umgås med din vän 🙂.

    Ha en trevlig dag!

  2. Jag har inte kommit så långt i Outlander-serien ännu. Jag gillar den, och böckerna, skarpt. Det är dock något som gör att jag inte fortsätter titta eller läsa. Hoppas jag kan komma in i den. Vad gillar du mest med Outlander? Du hade minst sagt en händelserik lördag. Har du sovit över hos din bästis?

    • Jag gillar nog mest att det är en resa i historien och man får se hur de levde på 1700-talet och speciellt dessa klänningar speciellt när de är i frankrike i säsong två. Ja jag sov över hos min bästa vän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *