Fredag, shopping och Så som i himlen

Efter

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra fredag.

Här idag började jag dagen med Outlander säsong fyra. Nu har Jamie och Claire lyckats bygga klart sitt hus på Fraser Ridge. Samtidigt så har Brianna lyckats ta sig till 1700-talets skottland. Hon lyckas få en plats på en båt till Amerika. Där träffar hon sin pojkvän Roger och de ger sig iväg för att hitta Jamie och Claire p

Har idag varit till Gottsunda och handlat. Där gick jag in på Normal. Där hittade jag lite produkter. Bland annat en makeupremover eftersom jag upptäckte igår att det jag hade hemma var gammalt. Hittade även en fotmask och en eyeshadowpalett som fanns i en låda som var produkter med nedsatt pris.

På eftermiddagen har jag kollat på en dokumentären The real murders of Orange County på tv4play. Efter det har jag ätit middag på basen och det var Potatisbullar och bacon.

Ikväll har jag kollat på Så som i himlen på netflix.

Handling:

En dirigent får en hjärtattack och tvingas sätta karriären på paus. Han väljer att flytta tillbaka till byn han bodde i när han var barn. Han får ansvaret för byns kyrkokör. Frågan är om detta kommer sluta bra?

Recension:

En av de bästa svenska filmer med ett bra budskap som gjorts enligt mig. I de större rollerna ser vi bland annat Mikael Nyqvist och Helen Sjöholm. Filmen fick sju guldbaggenomineringar. Sen blev den faktiskt oscarnominerad som bästa utländska film. En dramafilm du inte vill missa.

Jag ger filmen 4/5

10 reaktioner till “Fredag, shopping och Så som i himlen”

  1. Normal är en bra affär att handla i. Kul att du hitta lite grejer där 🙂👍. Vad var det för dokumentär?
    Den filmen är bra.

    Ha en fin helg!

  2. Så so i himlen är helt klart en av de bästa svenska filmerna. Bara älskade den. Outlander är en av de bästa serierna jag sett. Passar mig perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *