Söndag och en lugn dag

Godkväll!

Hoppas er söndag varit bra. Här sov jag över hos min bästa vän. Jag åkte hemifrån vid fem tiden igår. Var hos henne ungefär vid sex tiden. Vi åt middag, såg filmer. Vi såg först Saw X som är den tionde saw filmen. Här kan du läsa min recension av filmen:

Sen såg vi filmen Sinister 2 som var väldigt bra. Däremot har jag inte sett den förut. Efter att ha sett andra filmen klart så gick jag och la mig och då var klockan ungefär tolv.

Klockan är väl ungefär halv elva när jag vaknar idag. Så är hemma vid tolv tiden är jag hemma. Här hemma har jag kollat på en film. Duschat och tvättat håret.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Jag ska jobba till ett imorgon på radion sen har jag tänkt jobba till två resten av veckan. För att veckan efter gå upp till heltid igen. Imorgon ska jag gå till cubus efter att ha slutat på radion för att hämta en pyjamas jag köpt idag.

Annars har jag inte något planerat. Kanske ska gå på bio på tisdag. Då jag har ett erbjudande att jag kan få 25% rabatt på nästa biobiljett om jag går innan 4/2 typ. Vi får se vilken film jag ser.

2 reaktioner till “Söndag och en lugn dag”

  1. Hoppas det går bra på radion idag, håller tummarna att det känns bra att gå upp i tid. Vad skall mysigt att hämta ut paket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *