Mål för Januari

green typewriter on brown wooden table
Photo by Markus Winkler on Pexels.com

Vann ett presentkort på personligalmanacka så kunde göra en egen. I den tog jag så att jag kan sätta mål för varje månad. Tänkte dela med mig för vad är livet om man inte har ett eller flera mål att jobba för?

Mina mål:

 • Spela in minst 1 program på radion i min serie Filmpodden
 • Gå en promenad per dag
 • Må bra både psykiskt och fysiskt

Mina prioriteringar är:

 • Lyssna på kroppen när den säger ifrån
 • Att kunna se på tv utan mobil eller dator
 • Att försöka vara i nuet

7 reaktioner till “Mål för Januari”

  1. Låter som kloka mål. Som andra med borde tänka på.
   Kul att du fick presentkort på ”personlig almanacka” sidan. Därifrån beställer jag min almanackor. Tycker det är kul att forma min egna almanacka 😊.

   Ha en trevlig helg!

 1. Grattis till vinsten. Personlig almanacka är så bra. Bra mål du har för dig själv. Ska dela med mig av mina mål efter nyårsafton, och har delat upp det i olika områden.

 2. Personlig almanacka gör bra almanackor tycker jag men nu har jag inte haft någon på ett par år. Vilka bra mål du har satt upp för januari, känns som rimliga mål och inte så svårt att uppnå. Jag har slutat att sätta upp mål då jag allt som oftast misslyckas. Blir mest deppigt då för min del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *