Nyårsplaner och serie

new years eve celebration
Photo by olia danilevich on Pexels.com

Godkväll!

Hoppas er fredag varit bra.

Här började jag dagen med Outlander säsong tre. Jamie och Claire har varit tvungen att ta en båt efter att Ian (Jamies systerson) blev kidnappad av några på ett skepp. Efter att Jamie togs till fånga är de åter tillsammans men de har inte hittat Ian men är på väg till Jamaica. Ska de hitta Ian och var ska de ta vägen sen?

Vid elva åkte jag till Gottsunda. Var in på Normal och köpte lite dryck, hårsnoddar och ett hårband som man har när man tex ska lägga makeup. Hade bytt in poäng så fick hårbandet gratis.

På eftermiddagen så har jag varit till Uppsala. Där träffade jag min bästa vän och vi har handlat lite inför nyår. Jag ska nämligen fira nyår hos henne. Det ska bli så kul att ha någon att fira nyår med.

Ikväll så började jag kolla på Titanic men slog över till en dokumentär istället. Blev bara rastlös av att kolla på Titanic.

Dokumentären heter Ett lik i trädgården på svenska och finns på tv4play. Det är en truecrime dokumentär där de tar upp mord på personer som har blivit begravda i Trädgården. Det finns vissa avsnitt där folk har blivit begravda i skogen eller i sanden.

4 reaktioner till “Nyårsplaner och serie”

  1. Outlander är en så himla bra serie på så många sätt. Fantastiska skådespelare och miljöer, och så spännande. Jag väntar otåligt på att de sista avsnitten ska sändas.
    Så roligt att du ska fira nyår med din bästa vän. Vi kan inte göra så mycket mer än att äta mat här hemma, för vi måste vara i stallet. Grannarna skjuter alltid massor av raketer och ena hästen är livrädd.
    Jag önskar dig ett Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *