En lugn dag

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra lördag. Själv började jag dagen med Outlander. Nu har jag kommit fram emot säsong fyra. Efter att ha råkat på en storm till havs med båten så har Jamie och Claire och de andra insett att de överlevt men insett att de hamnat i Amerika. Där måste de hitta någonstans att bo.

Har varit ute på en liten promenad. Här har vi snö så det räcker och blir över men hoppas denna snö för stanna. Annars har jag fortsatt kolla på dokumentären Ett lik i trädgården. Är inne på säsong fyra och det finns sammanlagt fem säsonger på tv4play.

Ikväll har jag kollat på Saw X.

Handling:

Denna film utspelar sig mellan Saw I och Saw II. John Kramer får reda på att han som mest har månader kvar att leva. Han får veta att det finns en alternativ behandling på en klink i Mexico. I ett sista desperat försök så åker han ner till kliniken för att få en chans att vinna över cancern. Frågan är om de på kliniken verkligen kan få cancern att försvinna med en riskabel och experimentell medicinsk behandling. För att sedan inse att allt var ett lurendrejeri och han beslutar sig att leta upp personerna på kliniken och hämnas på dem genom att sätta dem i ett av hans spel. Bredvid sig har John Amanda från första Saw filmen.

Recension:

En väldigt bra film. Jag tycker denna når nästan upp till samma nivå som den första Saw filmen. Bered dig på mer blod, mer tortyr och en stundvis obehaglig film att se på. Denna film är inget för dig om du inte klarar av blod och hemska filmer. Däremot är denna ett måste att se om du gillar de andra saw filmerna.

Filmen finns att köpa på tex sfanytime.

Jag ger filmen 4/5

10 reaktioner till “En lugn dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *