Måndag och The hunger games

Hallå där!

Hoppas er måndag varit bra. Här har det typ regnat nu i två dagar. Däremot så behövs det. Så nu har jag införskaffat ett paraply. Idag har jag varit på radion. Har kollat på en serie och gått en promenad. Promenaden gick jag själv och det var ner till coop. Där köpte jag en monster energidryck plus en annan till en annan. Trodde jag skulle hitta paraply där men det hittade jag inte. Tog bussen tillbaka till radion. När jag slutade på radion gick jag ner till centrum för att där ta buss till Gottsunda. Där var jag först in på ica men hittade inget paraply så var in på willys. Där hittade jag ett litet paraply.

Ikväll har jag kollat på The hunger games på viaplay.

Handling:

Katniss Everdeen bor i sömmen i distrikt 12 i Panem med sin mamma och lillasyster. Varje år arrangeras något som kallas för Hungerspelen. I hungerspelen deltar en tjej och en kille i åldern 12-18 år från varje distrikt. Den som är sist kvar utses till vinnare. Katniss och hennes syster Prim är båda med sitt namn detta år. Till sin förtvivlan dras Prims namn som den ska tävla av tjejerna. I ren panik säger Katniss att hon ställer upp som frivillig. Katniss inser att hon kommer tävla i det 74 hungerspelen tillsammans med en kille som heter Peeta Mellark. Kommer Katniss kunna överleva och vad kommer hon behöva offra för sin överlevnad?

Recension:

I rollen som Katniss Everdeen ser vi Jennifer Lawrence och som Peeta Mellark ser vi Josh Hutcherson. Både Jennifer och Josh har vunnit flera priser för sina roller i The hunger games. Den uppskattade budgeten för filmen är 78,000,000 dollar. Filmen hade premiär den 23 mars 2012 här i Sverige.

3 svar på ”Måndag och The hunger games

  1. Ja, det har regnat en del i 2 dagar nu. Tror vi mätt till 45ml. Oj vad du leta efter ett paraply ☔️. Men man ska inte ge upp. Det var ju bra att du hitta ett paraply ☔️👍. Jag använder inget paraply. Men vi har ett här hemma.

    Ha en bra dag!

  2. Här har det också regnat vilket behövdes, men inte så mycket. Däremot har det stormat så hårt (och blåser hårt fortfarande) att vi fått en del saker förstörda på gården. Så det känns tråkigt.
    Hungergames såg jag när den kom, och för mig räckte det att se den första. Jag blev så illa berörd av den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *