Onsdag, nytt radioprogram och en ny beställning

Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bra. Här har man varit till radion. Där har jag spelat in ett nytt program. Fick sällskap av min bästa vän i studion. Fick även hjälp att klippa programmet direkt efter att vi spelat in det. Så hann publicera det också. Kommer lägga in det nedanför. När klockan var tolv så slutade jag på radion då jag fortfarande är trött i kroppen men känner att det går åt rätt håll. Gick ner till centralen och tog bussen hem.

Väl hemma så har jag duschat och tvättat håret. Har även hunnit göra en liten beställning hos rituals för upptäckte att jag hade ett mail från dem att jag kunde få en gratis stor rumsdoft om jag gjorde nästa beställning inom 30 dagar. Så beställde en sak som jag har tänkt att ge bort plus att jag kunde välja från vilken serie jag ville ha rumsdoft från och jag valde sakura. Det är min favorit och har en liten rumsdoft från den serien hemma som håller ta slut.

I morse kollade jag min brevlåda innan jag gick till busshållplatsen. Jag hade fått min beställning från Lets deal som är tandborsthuvuden. Jag beställde 16 st tror jag det är och betalde 150kr för dem.

Idag väljer jag att istället för att skriva en filmrecension dela mitt senaste program jag gjort på radion. Det är en recension av filmen The nun II och med mig i studion hade jag min kollega och bästa vän.

15 reaktioner till “Onsdag, nytt radioprogram och en ny beställning”

 1. Skönt att du blev klar med ditt program.
  Ja, man får passa på när man får erbjudande. Kul att du fick tag i din favo doft på Riuals 🙂👍. Jag brukar missa sånt. Tyvärr.
  Så bra att du har fått dina tandborsthuvud.

  Ha en bra dag!

 2. Så kul att få en rumsdoft och just från den sorten har jag för mig att det är den mest poppisserien av dem hos dem. Samt perfekt med nya borthuvuden till eltandborsten. Det känns så stor skillnad då man borstar med eltandborste

 3. Så bra att radioprogrammet blev inspelat, klippt och klart på en och samma dag. Jag har aldrig beställt något från Rituals, men Sakuradoft skulle nog jag också tycka om. Har för mig att det är Japansk körsbär. Tandborsthuvuden skulle jag också behöva beställa.

 4. Bra deal från Rituals. Håller med om att Sakura är en riktigt bra serie!
  Och bra jobbat med programmet, vad kul att få ha det som jobb och spela in. Ville dock inte lyssna för mycket då jag inte har sett första filmen än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *