Onsdag och Invisible man

Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bra. Själv har man varit på radion. Där har jag spelat in mitt program som jag även har lagt ut. Det programmet finns i förra inlägget. Annars har jag också gått en promenad medan jag var på radion. Efter jag slutade på radion så gick jag ner till centrum. Där tog jag bussen hem.

Här hemma har jag ätit middag på basen. Det var tacos vilket var väldigt gott. Det är alltid gott med tacos.

Ikväll har jag kollat på The invisible man på sfanytime.

Cecilia Kass är fast i ett våldsamt och kontrollerande förhållande med en kille rik men också briljant forskare. Cecilia flyr och sen får veta några dagar efter att hon inte behöver gömma sig något mer för forskaren är död i vad som ser ut som ett självmord. Däremot börjar konstiga saker hända och Cecilia tror inte att han är död. Det blir en kamp för att få andra inse att hon inte är paranoid utan att han är inte död. Frågan är om han verkligen är död eller är det någon annan som spelar henne ett elakt spratt.

Recension:

Detta är en skräckfilm som kom 2020. Alltså då pandemin slog till. Såg denna på bio redan då. Däremot så vet jag att detta var den första filmen som gick upp på streaming rätt snabbt. Det är en väldigt bra skräckfilm. I huvudrollen som Cecilia Kass är Elisabeth Moss outstanding. Hon har vunnit flera priser för sin roll i denna film. Elisabeth Moss är annars mest känd för sin roll i The handmaids tale.

Förresten så undrade personalen som gav mig åtta medicinen hur jag kände efter att ha slutat med energidryckerna. Jag sa att jag skulle gjort det för länge sedan. Han sa att jag både är mycket socialare och mycket gladare då jag slipper ångesten som energidrycken gav mig.

Imorgon är det torsdag. Då ska jag till radion och det blir sista arbetsdagen denna vecka. Ska försöka komma fram till vad mitt nästa program ska handla om. Annars har jag tänkt ta en promenad medan jag är på radion.

6 reaktioner till “Onsdag och Invisible man”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *