Påskägg och Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott

Hallå där igen!

Här i Uppsala snöar det och blåser. När jag slutade på radion så gick jag från radion till Åhlens. Där hämtade jag ut mitt paket. Sen gick jag ner till centralstationen för att ta bussen hem. Man märkte att bussen hade problem att ta sig fram. Bussarna har ju som sagt all väders däck men jag själv tycker egentligen att de skulle ha vinterdäck speciellt bussarna som går utanför stan exempel till gottsunda eller gränby.

Sedan jag kom hem har jag öppnat mitt paket från Åhlens. Bilden ovan är vad det innehöll. Jag hade som sagt beställt ett påskägg från Rituals + en handsprit från Rituals och då kom jag upp i summan så jag fick den svarta förpackningen som gåva och det är från Rituals också. Köpte man för 450kr från rituals på Åhlens så fick man den gåvan med. Bilden nedanför är på vad som Påskägget innehöll.

Utan att jag har haft som mål så har jag kommit upp i 5000steg ändå. Gick som sagt ingen promenad medan jag var på radion pga vädret.

Ikväll har jag kollat på Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott på hbomax.

Handling:

Newt Scamander är tvungen att åka till Paris och försöka hitta Credence. Grindelwald är på rymmen efter att ha rymt när han skulle transporteras från USA till Europa. Samtdigt så söker Grindelwald efter Crecence. Credence söker samtidigt om information vem han är och vilka som var hans föräldrar. Albus Dumbledore kommer in i handlingen då han är lärare på Hogwarts.

Jag kommer ihåg att jag vart helt lyrisk när jag fick infon att de hade castat Jude Law som Albus Dumbledore. Jude Law spelar bland annat Dr Watson i Sherlock holmes filmerna. Jag tycker han gör denna roll väldigt bra. Det är Johnny Depp som spelar Grindelwald. Han är också så bra i rollen men det är han alltid. Johnny Depp är ändå Johny Depp.

Jag såg denna film redan när den kom på bio. Detta är en väldigt bra uppföljare på första filmen.

6 reaktioner till “Påskägg och Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott”

  1. Håller med om att allvädersdäck inte är någon bra uppfinning. Kom med vår bil och vi testade första vintern. Aldrig mer säger jag. Man bara halkade iväg. Kul med lite överraskningar i påskägg

  2. Jude Law är verkligen grym som Dumbledor. Älskar den filmen! 😀 Synd att Johnny Depp inte är med i uppföljaren. Han är det bästa med den film trion!

  3. Riktigt ruskväder var det igår. Kände mig klok att inte åka & träna igår. Mm förstår att bussarna hade det svårt i vädret.
    Kul att få paket & skrapat ihop det själv 😊. Rituals är bra märke 👍. Känns så bra att använda bra märken på kroppen 😊

    Hoppas att det är bra med dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *